Menu Sluiten

Toshiba Airco

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Airco installateur Hamme & Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken. De gedane ervaring bij verschillende aircoleveranciers Daikin, Hitachi en Hisene en de gedane ervaring bij verschillende installatiebedrijven zorgt ervoor dat wij in 2019 de sprong hebben gewaagd naar een zelfstandige onderneming. Onze droom: een gezonde KMO airco installateur Hamme.

Waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen omtrent airco, warmtepompen, ventilatie en sanitaire installaties. Enkele vragen van onze klanten zijn: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  

Samengevat zijn wij een airco installateur Hamme en het bredere Waasland die werkt met passie voor het vak. 

*Koeltechnisch erkenningsnummer LNE: ENREF/1806 / Persoonlijk erkenningsnummer LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

92435919243591

Meer info

tags: Airco Hamme – Airco Waasland – Airco Installateur – Airco Installeren – Airconditioning Hamme – 

Wenst u meer info over toshiba airco kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Toshiba Airco

Warmtepompen | Desinfectie | Airconditioning | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Toshiba airco

elektricien uit uw omgeving sinds nieuwbouw elektrische installatie al dan niet met domotica gentegreerde verlichtingsarmaturen showroom conelighting alarminstallatie in samenwerking met brabex airconditioning toshiba elektrische accumulatie verwarming dimplex totale en gedeeltelijke renovatie van elektrische installaties gedeeltelijke of totale renovatie uitbreiding keukenvernieuwing veranda vervangen vernieuwen van schakelkast keuring van uw elektrische installatie herstellingen opzoeken van kortsluitingen stroomverlies kleine werken aan elektrische installatie verkoop van alle elektrische materialen en huishoudtoestellen ook voor doehetzelvers .

krijgt u het te warm of te koud bel ons home verwarming hernieuwbare energie warmtepompen warmtepompboilers zonneboilers zonnepanelen pelletkachels airconditioning koeltechniek contact home airconditioning airconditioning wij zijn verdeler van airconditioning zowel koelen als verwarmen ook voor het plaatsen en onderhouden van. uw airco installatie kan je bij ons terecht en dit zowel voor split systemen als ijswatersystemen voor bij u thuis of op kantoor toshiba airco zijn zeer gewaardeerd Het plaatsen van een ijswatersysteem voor kantoren of volledige woning draagt onze voorkeur uit en kunnen we perfect integreren in het verwarmingsysteem. De chillers van carrier kunnen zowel koelen als verwarmen maar kunnen uiteraard ook gecombineerd worden met gelijk welk soort warmtebron. Het biedt zoveel mo.

Wat je wil weten over Toshiba airco

toggle navigation leo maes bvba home koeltechniek airconditioning industrile toepassingen contact bel nu airconditioning airconditioning uw airconditioning altijd in goede conditie dankzij leo maes bvba airconditioning een uitvinding uit en voor het eerst toegepast in amerikaanse bioscoopzalen is reeds decennia sinds gecommercialiseerd ingeburgerd in winkels en horecazaken en zelfs in auto s en vrachtwagens. Maar ook particulieren ervaren hoe langer hoe meer de meerwaarde van een goed draaiende airco verwarming in leefruimtes slaapkamers bureel en praktijkruimten. Wacht niet tot het teacute warm wordt maar neem nu al contact voor advies en offerte zodat u comfortabel en fris de zomer doorkomt. Onze firma actief in de ruime kempen en antwerpen plaatst en onderhoudt al jaar verschillende types en merken airco s Wat betekent toshiba airco Hedendaagse aircosystemen kunnen ook verwarmen en op die manier kunt u koelen en verwarmen met eacuteeacuten systeem. Ideaal als goedkope hoofdverwarming maar ook goedkope aanvulling voor een bestaande verwarming. Niet enkel in de zomer maar ook in.