Menu Sluiten

Gecertificeerde Koeltechniekers Oplossingen

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Duidelijke en betaalbare zelfbouw

1 gecertifieerde partner voor jouw totale bouwproject

Swipe Zelfbouw te Lokeren is een gecertificeerde partner waarbij je zonder zorgen terechtkunt voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw totale bouwproject. Jij en jouw project staan centraal bij ons en we zoeken steeds naar de beste oplossing of het juiste doe-het-zelf-bouwpakket, zodat je efficiënt aan de slag gaat.

Ontdek wat Swipe voor u kan betekenen

Gebruik ons doe-het-zelf bouwpakket voor jouw project

Ga je (ver)bouwen en ben je van plan om zo veel mogelijk zelf te doen? Dan spaar je heel wat geld uit. Bovendien is het met het complete en duidelijke doe-het-zelf bouwpakket van Swipe Zelfbouw uit Lokeren eenvoudig om zelf heel wat klussen uit te voeren in jouw woning. Heb je toch nood aan advies op maat of krijg je graag professionele ondersteuning? Dan staat ons ervaren team te allen tijde voor je klaar!

Ontdek wat wij jou allemaal te bieden hebben

Heb je interesse in een doe-het-zelf bouwpakket waarmee je aan de slag kunt gaan in jouw woning? Of krijg je graag meer informatie over het plaatsen van domotica of over het isoleren met glaswol? Wij staan steeds voor je klaar en beschikken over de juiste attesten en certificaten zodat jouw project goed verloopt! Ontdek dus snel wat wij jou allemaal te bieden hebben.

More info

tags: Airconditioning – Airco Zelfbouwpakket – Lucht Warmtepomp – Mono Split Airco – Multi Split Airco – 

Wenst u meer info over gecertificeerde koeltechniekers oplossingen kijk dan vlug op https://swipezelfbouw.be | Gecertificeerde Koeltechniekers Oplossingen

Ventilatie | Electriciteit | Isolatie | Keuringen | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gecertificeerde koeltechniekers oplossingen

skip to content zoeken naar voorwaarden privacy contact cookiebeleid eu waarom swipe aanbod airco brand beveiliging domotica elektriciteit epb isolatie keuringen laadpalen sanitair ventilatie verwarming zonnepanelen ons team algemeen wie doet wat premies nuttige links certificatie blog offerte afspraak airco lucht lucht warmtepomp of airco lucht lucht warmtepompen zijn bij het grote publiek beter bekend als airco s. Een airco is een warmtepomp die energie uit de lucht haalt en deze op een andere plek weer aan de lucht afgeeft gecertificeerde koeltechniekers oplossingen grote maten Het proces kan eenvoudig worden omgekeerd met n druk op de afstandsbediening. Het toestel is dan ook uitermate geschikt om in de zomer uw woning te koelen en in de winter te verwarmen epb en airco bij jouw epbberekening werd het risico op oververhitting van de woning geanalyseerd. Deze berekening resulteert in een oververhittingsindicator welke maximaal kh bedraagt. Zodra je woning hieraan voldoet is ze conform aan de epb regelgeving en zal er afhankelijk van de waarde reeds rekening gehouden worden met de noodzaak aan actieve koeling. Een airco bie.

menu corona covid over jokri wat doen we onze producten acties promoties foto s contact vacatures referenties verkoop verhuur verkoop amp verhuur van koel en vriesinstallaties voor elk koel of vriesprobleem biedt jokri een oplossing op maat professionele koel en vriescellen koeltogen ijsblokjesmachines wijnbewaarkasten hellip wij hebben een bijzonder uitgebreid aanbod aan toepassingen van topkwaliteit en bieden u een onberispelijke service voor bedrijven en particulieren voor professioneel gebruik in de industrie of horeca maar ook voor gebruik als particulier tijdens een feest of evenement hellip wij hebben ongetwijfeld een oplossing op maat voor u. Het gemak van eacuteeacuten aanspreekpunt jokri biedt u het gemak van een totaalservice van a tot z bij de aanschaf van uw koel of vriesinstallatie. Wij gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte toepassing en nemen de levering en plaatsing volledig voor onze rekening. Dit gebeurt uitsluitend door gecertificeerde en ervaren koeltechniekers die professioneel nauwkeurig en efficieum.

Inlichtingen over Gecertificeerde koeltechniekers oplossingen

infokvesystems.be home bedrijf blog contact zonnepanelen thuisbatterijen laadpalen airco warmtepompen ventilatiesystemen offerte aanvragen home bedrijf blog contact ons bedrijf in zonnepanelen en laadoplossingen kve systems uit mol is ontstaan uit onze grote interesse in duurzaam wonen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons gespecialiseerd bedrijf terecht voor zonnepanelen thuisbatterijen laadpalen airco warmtepompen en ventilatiesystemen. Offerte aanvragen wenst u een offerte of meer informatie maak een afspraak en we komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat meer info bekijken over gecertificeerde koeltechniekers oplossingen Offerte aanvragen wat startte als een bedrijf in zonnepanelen ons bedrijf opgericht in is uitermate gespecialiseerd in zonnepanelen. Met de nieuwe ontwikkelingen omtrent zonnepanelen hebben we ons eveneens bijgeschoold in batterijsystemen. Zo kunnen we u nog beter helpen om zo efficint mogelijk met de opgewekte energie om te gaan. Wanneer u dan nog kies.