Menu Sluiten

Split Airco Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

92435919243591

Multi Split Airconditioning, ook wel bekend als Multi Split Airco, is een airconditioningsysteem met één extern onderdeel en 2 tot 5 interne onderdelen. Het kan gebruikt worden om meerdere ruimtes te koelen of te verwarmen. Een split airconditioningsysteem is een airconditioner met één buitenunit en één of meer binnenunits die gebruikt kunnen worden om kleinere ruimtes te koelen of te verwarmen. Het systeem werkt op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits wordt gepompt. Het is dus eigenlijk een soort warmtepompsysteem dat kan koelen en verwarmen.

.

More info

tags: Airco Hamme – Airco Waasland – Airco Installateur – Airco Installeren – Airconditioning Hamme – 

Wenst u meer info over split airco waasland kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Split Airco Waasland

Airconditioning Split Airco Waasland

In het Noorden van België, tussen Antwerpen en Gent, ligt de prachtige streek Walenland. De diversiteit aan landschappen, de rijke cultuur, het succesvolle bedrijfsleven en de omgeving maken dit gebied zeer geschikt om jarenlang van te profiteren. In deze blogpost bespreken we hoe u met airconditioning het leven in deze streek nog comfortabeler kunt maken.

Wat is airconditioning?

Airconditioning is een technologie die de temperatuur van binnenruimtes reguleert. Het verlaagt de luchtvochtigheid, filtert de lucht en verwijdert stofdeeltjes die schadelijk kunnen zijn. Door airconditioning toe te passen, kunt u meer genieten van uw woon- of werkplek.

Welke soorten airconditioning zijn er?

Airconditioning is verkrijgbaar in verschillende vormen. De meest voorkomende vormen zijn: centrale airconditioning, gesplitste airconditioning, mobiele airconditioning en warmtepompen. Centrale airconditioning wordt vaak in grote panden gebruikt, omdat deze een groot bereik heeft. Mobiele airconditioners zijn eenvoudig te installeren en kunnen in alle ruimtes worden gebruikt. Warmtepompen produceren warmte om te worden gebruikt in plaats van koelte, en zijn daarom geschikt voor gebouwen waarin het ´s zomers niet zo warm is.

Waarom kiezen voor split airconditioning?

Split airconditioners zijn geschikt voor plaatsen waar centrale airconditioners lastig te installeren zijn. Split airconditioners zijn eenvoudig te installeren en werken zeer efficiënt. Het enige wat u hoeft te doen is om de buitenunit bij het venster te installeren, waar het warme en vochtige lucht kan afvoeren. De binnenunit zorgt voor het eigenlijke koelen. Bovendien verbruiken splitairconditioners minder energie dan andere typen airconditioners.

Voordelen van LEC Energy Solutions

LEC Energy Solutions is een gespecialiseerd bedrijf dat gespecialiseerde installaties levert op basis van uw specifieke behoeften. U kunt een maatwerkoplossing kiezen voor elke ruimte, of u nu een kantoor, winkel, restaurant, badkamer of serverruimte hebt. Zij leveren topklasse service, veteranenteams en technisch advies. Bovendien bieden zij een breed scala aan producten, waaronder split airconditioners.

Wanneer u een split airco bij LEC Energy Solutions koopt, krijgt u:

  • persoonlijke service, met een professionele installatie
  • topkwaliteit producten van de beste merken
  • een heleboel voordelen zoals lagere energiekosten, milieuvriendelijke oplossingen en technisch advies
  • specialistische ac-service in de vorm van onderhoud, reparatie en vervanging

LEC Energy Solutions biedt een complete oplossing voor al uw airconditioningseisen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het installeren en onderhouden van uw airconditioners in Walenland, kunt u hier meer informatie vinden over split airco. Zo kunt u uw thuis of bedrijf in Waasland optimaal koelen!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Split airco waasland

!–StopPubText–>.