Menu Sluiten

Offerte Split Airco Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

92435919243591

Multi Split Airconditioning, ook wel bekend als Multi Split Airco, is een airconditioningsysteem met één extern onderdeel en 2 tot 5 interne onderdelen. Het kan gebruikt worden om meerdere ruimtes te koelen of te verwarmen. Een split airconditioningsysteem is een airconditioner met één buitenunit en één of meer binnenunits die gebruikt kunnen worden om kleinere ruimtes te koelen of te verwarmen. Het systeem werkt op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits wordt gepompt. Het is dus eigenlijk een soort warmtepompsysteem dat kan koelen en verwarmen.

.

More info

tags: Airco Hamme – Airco Waasland – Airco Installateur – Airco Installeren – Airconditioning Hamme – 

Wenst u meer info over offerte split airco waasland kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Offerte Split Airco Waasland

Airconditioning Offerte Split Airco Waasland

Inleiding

De warme zomers in ‘t Waasland vragen om verkoeling. Een geschikte airconditioner kan daarbij helpen. Ben je op zoek naar een goede aircoconditioner voor in ‘t Waasland? Dan helpen wij je hierbij. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten om de beste split airco aan te schaffen voor jouw situatie.

Wat is een split airco?

Een split airco is een type airconditioner waarbij het interne gedeelte zich binnenshuis bevindt en het externe gedeelte buitenshuis staat. Binnenin leidt de airconditioning de warmte af. Dit gebeurt met een laag warmteverlies. Hij kan ook nog steeds koelen, maar hij staat niet zichtbaar in jouw woning. Zo voorkom je dat het geruis van de airco jouw woning overneemt.

Voordelen split airco

Split airco’s hebben verschillende voordelen ten opzicht van een traditioneleairco.

  • Ze zijn minder lawaaierig. Doordat de compressor buiten de woning staat, hoor je minder lawaai.
  • Ze zijn energiezuinig. Split airco’s staan erom bekend zeer energie efficient te werken.
  • Ze zijn makkelijk te installeren. De installatie van een split airco is veel eenvoudiger dan die van een gewone airco.

Nadelen split airco

Er zijn ook enkele nadelen verbonden aan deze airco.

  • Ze zijn duurder. Omdat het gaat om twee afzonderlijke units zijn de kosten hoger dan die van een gewone airco.
  • Ze hebben meer onderhoud nodig. Doordat de units los staan, is er meer onderhoud nodig.

Soorten split airco

Er zijn verschillende soorten split systemen beschikbaar voor zowel thuis als bedrijven.

  • Wall-mounted. Dit is het meest voorkomende en goedkoopste type split airco. De unit wordt op de muur gemonteerd en is ideaal voor kleinere ruimtes tot 40m².

  • Vloermodel. Dit is een ander type split airco dat wordt geïnstalleerd op de vloer. Het is geschikt voor grotere ruimtes van meer dan 40m².

  • Cassette model. Voor grote bedrijfsruimtes en hallen is een cassette model de beste optie. Dit type airconditioner wordt in het plafond gemonteerd.

  • Multizone airco. Dit is een systeem van meerdere units die gecombineerd worden voor een grotere ruimte.

Kiezen voor de juiste split airco

Het kiezen van de juiste split airco is belangrijk. Dit hangt af van een aantal factoren, waaronder de ruimtegrootte, budget, en de temperatuur. Neem contact op met Lec-Energy Solutions om een offerte aan te vragen voor jouw perfecte split airco.

Installatie en onderhoud

Na het kiezen van de juiste split airco, is de volgende stap de installatie. Dit is een taak die door professionele loodgieters moet worden gedaan. De loodgieter zal de unit ook controleren om te zorgen dat alles functioneert zoals het hoort.

Daarnaast is het ook belangrijk om het onderhoud op tijd te laten uitvoeren. Jaarlijks onderhoud zal ervoor zorgen dat de aircon goed blijft werken en de prestaties van de airconditioner op peil zal blijven.

Conclusie

Split airco’s zijn de perfecte keuze voor het koeleren van een ruimte of een gebouw. Ze worden gezien als een energiezuinige en stille manier om de temperatuur in jouw woning of bedrijfsruimte te regelen.

Als je op zoek bent naar een split airco in ‘t Waasland, neem dan contact op met Lec-Energy Solutions. Zij bieden een volledig pakket aan, waaronder een professionele installatie en jaarlijks onderhoud van de airco. Neem vandaag nog contact met hen op voor meer informatie.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Offerte split airco waasland

!–StopPubText–>.