Menu Sluiten

Airco Als Verwarming

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Airco installateur Hamme & Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken. De gedane ervaring bij verschillende aircoleveranciers Daikin, Hitachi en Hisene en de gedane ervaring bij verschillende installatiebedrijven zorgt ervoor dat wij in 2019 de sprong hebben gewaagd naar een zelfstandige onderneming. Onze droom: een gezonde KMO airco installateur Hamme.

Waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen omtrent airco, warmtepompen, ventilatie en sanitaire installaties. Enkele vragen van onze klanten zijn: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  

Samengevat zijn wij een airco installateur Hamme en het bredere Waasland die werkt met passie voor het vak. 

*Koeltechnisch erkenningsnummer LNE: ENREF/1806 / Persoonlijk erkenningsnummer LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

92435919243591

Multi Split Airconditioning, ook wel bekend als Multi Split Airco, is een airconditioningsysteem met één extern onderdeel en 2 tot 5 interne onderdelen. Het kan gebruikt worden om meerdere ruimtes te koelen of te verwarmen. Een split airconditioningsysteem is een airconditioner met één buitenunit en één of meer binnenunits die gebruikt kunnen worden om kleinere ruimtes te koelen of te verwarmen. Het systeem werkt op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits wordt gepompt. Het is dus eigenlijk een soort warmtepompsysteem dat kan koelen en verwarmen.

.

More info

tags: Airco Hamme – Airco Waasland – Airco Installateur – Airco Installeren – Airconditioning Hamme – 

Wenst u meer info over airco als verwarming kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Airco Als Verwarming


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Airco als verwarming

NO AI

times home airconditioning warmtepompen infraroodverwarming contact emailprotected rco airco warmtepomp infraroodverwarming energiezuinige koeling en verwarming in spalbeek airconditioning spalbeek heeft u een woning in spalbeek of omgeving en bent u op zoek naar een energiezuinige koeling en verwarming dan is een degelijke aircoinstallatie absoluut een goede keuze airco als verwarming : vind meer info hier Met onze airconditioning zorgt u namelijk niet alleen voor een aangename koeling van uw huis of bedrijf in de regio spalbeek de airco doet tijdens de wintermaanden prima dienst als energiezuinige verwarming. Geen overbodige luxe in deze tijden van peperdure gasprijzen. Warmtepomp spalbeek een andere alternatief voor een verwarming op gas of een pelletkachel is een warmtepomp. Enkele voordelen van een warmtepomp op een rijtje energiezuinig geen rookafvoer nodig eenvoudige plaatsing geen aansluiting op gas nodig ge.

a.v.k service producten projecten contact menu .. Of .. Projecten kantoren airco en verwarming via lijnrooster in plafond kantoor met koeling en verwarming via ingebouwde wandunits wijnkelderkoeling via lijnroosters airco en verwarming via geiumlntegreerde rooster in kastenwand ijswater machines bij installatie in opbouw met microprocessor regeling inverter gestuurde buitenuns warmtepompen voor verwarming van kantoren en loft lucht verversingsysteem heb je interesse in airco als verwarming met warmterecup tussen verse lucht en retourlucht met rendement tot directie vergaderzaal met luchtverversingsrooster gecombineerd met inverter vrv vrf voor koeling en verwarming van ruimte daikin pijps vrv . Met dit systeem is het mogelijk gelijktijdig te koelen in ruimte en in een ander ruimte te verwarmen vrf vrf warmtepomp buitenunit voor koeling en verwarming van kantoren vloermodel binnenunit op vrf vrv buite.

Toelichting over Airco als verwarming

toggle navigation nl fr en de huidige aanbiedingen packages cadeaubonnen activiteiten familie activiteiten activiteiten voor koppels activiteiten met vrienden zakelijke activiteiten photos news guest book contact hotel presentatie kamers amp suites diensten reserveringen restaurant presentatie de kaart bar meeting presentatie incentives amp team buildings kamers en capaciteit bankett vergaderingen reserveringen wellness circuit reserveringen nl fr en de hotel presentatie kamers amp suites diensten reserveringen restaurant presentatie de kaart bar meeting presentatie incentives amp team buildings kamers en capaciteit bankett vergaderingen reserveringen wellness circuit reserveringen huidige aanbiedingen packages cadeaubonnen activiteiten familie activiteiten activiteiten voor koppel.